En fullutrustad veterinärklinik

BOKA TID

Boka en tid hos oss

JUST NU TANDKAMPANJ
Vecka 5-8 har vi 20% rabatt på tandpaket för hund och katt (inkl narkos, undersökning, tandstensborttagning, puts och full tandröntgen, extra behandlingar debiteras enligt normal prislista)

Tidsbokning sker endast via onlinebokningen eller per telefon. Inga bokningar görs via mail. Observera att vi inte tar emot kontanter – endast kortbetalning samt betalning med Klarna, detta pga säkerhetsskäl. Tack för visad förståelse.

Regler för avbokning

Anledningen för detta är att vi får in många avbokningar tätt inpå bokad tid och att akutpatienter därmed blir drabbade. Detta är inte för vår egna vinnings skull.

Onlinebokning

Välkommen till Cityveterinären Malmös onlinebokning, här kan du boka vissa behandlingar. Om du kommer med flera djur behöver du göra en bokning per djur. Finns inte den behandling du söker, ring oss gärna på 040-616 00 03 för att boka en tid. Glöm inte att avboka om ni inte kan komma, uteblivet besök debiteras. OBS! Om ditt djur har feber, är plötsligt slö, har svårt att andas, inte äter, inte kan kissa, har illaluktande flytningar eller symptom från ögonen ska ni kontakta oss direkt på telefon. Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen och gällande lag om journalföring.

Har du några frågor eller funderingar?

Tveka inte att höra av dig till oss! Om ditt ärende är akut, ring oss direkt på 040-616 00 03