Tidsbokning Malmö: För att bättre kunna planera bokningar under COVID-19 har vi valt att tillfälligt ta bort onlinebokning av 10-minutters konsultationer som tandkoll och kloklipp, ring kliniken för tidsbokning av dessa åtgärder. 

OBS! På grund av COVID-19 ber vi dig notera och följa dessa regler: Endast EN person kommer till kliniken med djuret. Lämna därför barn och övrig familj hemma.Om du har sjukdomssymptom blir du hemma och skickar ett ombud. Håll avstånd och god handhygien. Flera undersökningar och behandlingar kan utföras utan ägare i vårt behandlingsrum. Vi ber dig respektera detta. Vid konsultation ber vi ägaren att ta på sig ett munskydd i undersökningsrummet och behåller det på under hela konsultationen. Vi har munskydd för detta ändamål utanför varje behandlingsrum.Tänk på att sprita händerna innan du tar på dig munskyddet och undvik redan att röra det med dina händer.

Tack på förhand.

(Tidsbokning sker endast via onlinebokningen eller per telefon. Inga bokningar görs via mail.) 

Regler för avbokning
  • Avbokning av tid på måndag måste ske på fredagen innan senast klockan 14.00.
  • Bokas tiden inom 24 timmar och man avbokar innan besöket debiteras man 310 kr.
  • Uteblivet besök debiteras också med 310 kr.
  • Om operation avbokas senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras en avgift på 1000 kr.
    Anledningen för detta är att vi får in många avbokningar tätt inpå bokad tid och att akutpatienter därmed blir drabbade. Detta är inte för vår egna vinnings skull.