Ina Malmkvist

Chefsveterinär
Kirurgi, tandvård, exotics
Legitimerad veterinär Ina Malmkvist Ina tog sin examen från Köpenhamns Universitet i 2010 och har arbetat hos oss sedan 2012 efter att tidigare ha arbetat både på djursjukhus och mindre kliniker. Ina har flera års erfarenhet av tandvård och hjälper gärna ditt djur att få en bättre tandhälsa. Hon arbetar framför allt på operation och tandavdelningen och utför flera typer av mjukdelsoperationer. Ina har gått flera kurser inom bland annat sårvård, ultraljud och ögonsjukdomar. Ina har ett stort intresse för hundar, deras träning och beteenden men tar förutom katter även emot kaniner och gnagare. Ina har två Jack Russel Terriers som hon tränar flera olika sporter med och är även engagerad i sin lokala hundklubb som instruktör.

Alexandra Lambrèn

Djurvårdare steg 2
Alexandra har studerat på Realgymnasiet i Malmö och blev en färdig utbildad djurvårdare på nivå 2 sommaren 2018. Under sin skolgång praktiserade hon hos oss en längre tid och har nu börjat jobba med oss. Alexandra hjälper till att förbereda patienter inför operation och tar även hand om dom efter uppvak. Du träffar henne i receptionen eller när ditt djur behöver klippa klorna. Hemma har Alexandra en Golden retriver vid namn Hugo

Alicia Malm

Djurvårdare steg 2
Alicia tog sin examen i Djurvård på utökad nivå från BYS i Skara i 2016 och efter att ha haft praktik hos under studierna började hon att arbeta hos oss när hon avslutat sin utbildning. Alicia hjälper bland annat till med att förbereda patienter för operation och ta hand om dem efter uppvak. Hon ser till att vårt laboratorium är i toppform och du träffar henne bland annat vid provtagningar och röntgenundersökningar.

Marielle Nilsson

Legitimerad veterinär
Kirurgi, tandvård
Legitimerad veterinär Marielle Nilsson har efter sin examen vid Köpenhamns universitet 2015 arbetat som konsult på en mindre smådjursklinik innan hon började hos oss september 2018. Marielle träffar du både vid konsultationer, ultraljud tandbehandlingar och kirurgiska ingrepp. Förutom flertalet mindre kurser och seminarier har Marielle även vidareutbildat sig inom tänder och tandextraktioner. Marielle har själv en omplaceringshund som är blandning mellan papillon och långhårig tax.

Mikaela Åkesson

Djurvårdare steg 2
Administration
Mikaela är en av våra djurvårdare och receptionister. Hon läste djurvårdsinriktning på Svalöfs Gymnasium och tog sin examen 2014. Efter praktik på en annan smådjursklinik började hon hos oss hösten 2015. Mikaela är vår foderrådgivare och hjälper dig gärna välja ut foder för ditt djurs olika livsstadium. Om ditt djur har problem med vikten kan hon hjälpa dig att planera ett viktminskningsprogram. Mikaela möter du oftast i receptionen men hon kan även hjälpa dig med kloklipp och pälsvård. Mikaela brinner lite extra för våra långörade vänner och har själv en kaniner hemma.

Natacha Severin

Legitimerad veterinär
Internmedicin, exotics
Legitimerad veterinär Natacha Severin tog sin examen från Köpenhamns Universitet sommaren 2018 och har arbetat hos oss sedan september. Vid sidan av sin utbildning har Natacha arbetat på en smådjursklinik i Köpenhamn där hon har assisterat vid konsultationer, provtagning, tandvård och olika operationer. Natacha har ett stort intresse inom medicinsk utredning, dermatologi och sjukdomar hos exotiska smådjur och fåglar. Hon utför även mindre kirurgiska ingrepp hos oss. Natacha har också intresse inom fiskhälsa och har under studietiden skrivit en avhandling om fiskparasiter. Natacha träffas på båda våra kliniker i Malmö och Lomma. Då Natacha är dansk, erbjuder hon också konsultationer på danska. Hemma har Natacha haft både häst, gnagare, reptiler, paddor, fåglar och fisk, men har just nu bara en gecko.

Sandra Lidborn

Djurvårdare steg 2
Sandra är en av våra djurvårdare och receptionister. Hon gick ut från Realgymnasiet i Lund 2017 med inriktning djurvård och började arbeta hos oss i början av 2018. Du träffar Sandra bland annat i receptionen eller vid provtagningar och röntgenundersökningar. Hemma har Sandra en liten blandrashund och en katt.

Denise Karlberg

Djurvårdare steg 2

Malin Rasmusson

Konsult
ultraljud, kardiologi
Konsult inom ultraljudsdiagostik och kardiologi. Via vidareutbildningar i Sverige och internationellt har Malin utökad kompetens inom ultraljudsdiagnostik främst gällande ultraljud av buk samt hjärta. För närvarande är hon under utbildning för att få Certificate of Small Animal Veterinary Practice in Cardiology.

Morteza Asghary

Konsult
Kirurgi, ortopedi
På kliniken utför Morteza mer avancerad kirurgi som exempelvis korsbandsoperationer och operationer för att åtgärda patellaluxationer.